Demo Babychef & Masterchef

Demonstratie 

Babychef is de nieuwe multifunctionele counter top machine voor ijs, patisserie en gastronomie, ideaal voor snelle bereidingen in een beperkte ruimte. Denk aan ijsmixen, composities, banketbakkersroom, soesenbeslag, jam en confituren, soepen en sausen en natuurlijk ijs!
Hiermee kunt u een grote verscheidenheid aan producten bereiden: warm, koud, zoet en hartig. Dankzij de mogelijkheid om recepten op te slaan in het kookboek krijg je altijd dezelfde resultaten, het apparaat wordt geleverd met 25 opgeslagen recepten en 5 plekken om eigen recepten op te slaan. Alle recepten zijn aan te passen aan uw behoeften.
Babychef is eenvoudig, efficiënt en gemakkelijk schoon te maken. In feite bestaat de machine uit slechts drie delen: het dubbele deksel (deegdeksel en het gelato-deksel), de mixer en de extractiespatel.
De slimme machine maakt het mogelijk om steeds verse gelato te produceren en op te slaan, de inverter maakt het mogelijk om authentieke koffiegranita te maken zonder het schuimig te maken.

Wanneer?

Vrijdag 28 Oktober van 10:00 tot 16:00 uur.

Geheel verzorgt en kosteloos.

Wat moet U doen?

Aanmelden noodzakelijk via het formulier hieronder.

Heeft u interesse in de demonstratie Babychef/Masterchef?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Meld u aan voor onze workshop

Wilt u zich inschrijven voor de workshop ijs maken met een Italiaanse ijsmachine? Laat op het invulformulier uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u meer weten over onze service? U kunt zelf ook contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0774790.