workshop/ Boerderij dagen

Een workshop ijs maken

In samenwerking met één van onze partners kunnen wij u volledig opleiden en begeleiden tijdens een workshop ijs maken. Met een ijsmachine en een verkoopunit kunt u al starten. Heeft u een beetje melk over, een paar vierkante meter en zin in een nieuw avontuur? Dan is dit dé kans! Ontdek snel alle mogelijkheden bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland.

Leer tijdens deze workshop hoe u ijs kunt maken

Wilt u tijdens een workshop ijs leren maken? Met een combinatiemachine van de Ice Team de Compacta Vario-lijn kunt u gelijktijdig pasteuriseren en ijs maken. U hoeft de melk niet meer te rijpen dankzij de ThermoShock. Na dit proces kunt u schepijs uit Italië verkopen in een verkoopunit. Eenvoudiger wordt het niet. Kiest u voor de aanschaf van een Pozzetti-meubel? Dan is zelfs de aanschaf van een bewaarkast niet meer nodig.

Wij willen u uitnodigen voor deze workshop

Voor een demonstratie bij ons in de keuken schrijft u zich in voor de workshop ijs maken. We laten u kort en snel zien hoe eenvoudig, rendabel en mooi het ijsvak kan zijn! Wij zorgen voor een hapje en drankje en laten u in korte tijd zien wat er nodig is om ambachtelijk ijs te produceren. We laten zien wat de investering inhoudt, maar ook hoe snel deze weer terug te verdienen is. Naast ijs kunt u met onze machines ook frozen yogert ijs maken.

Wat moet U doen?

Laat op het invulformulier uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u interesse in een workshop/boerderij dagen?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Meld u aan voor onze workshop

Wilt u zich inschrijven voor de workshop ijs maken met een Italiaanse ijsmachine? Laat op het invulformulier uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u meer weten over onze service? U kunt zelf ook contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0774790.