PozZetti ijsvitrines 

Pozzetti Joy ijsvitrine

Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vind je diverse soorten ijsvitrines, zoals de Pozzetti Glycol en de Pozzetti Joy ijsvitrine. We leveren ijsvitrines aan zowel kleine als grote ijskeukens en begeleiden je volledig. Ben je een beginnende ijsmaker? Maak dan vrijblijvend ijs bij ons zodat je de fijne kneepjes van het vak ontdekt. 

Naast de Pozzetti Glycol en de Pozzetti Joy hebben we ook de Vista ijsvitrine

De Pozetti heeft alle voordelen van een klassieke Pozzetti ijsvitrine en biedt de mogelijkheid om het ijs op de vertrouwde manier de presenteren. De open ijsvitrine wordt gekoeld met  een glycol-bad.  Je hoeft de vitrine ‘s-avonds niet meer uit te pakken en uit te zetten. Je laat gewoon de ronde ijsvakken (carapines) zakken, zet het deksel erop en klaar ben je. Je kunt de ijsvitrine ook gebruiken als een gebaksvitrine waarbij je dus positief koelt met het ijs er nog in.

De Pozzetti Glycol ijsvitrine

De Pozzetti Glycol ijsvitrine is dé klassieke manier om je ijs optimaal te presenteren en te bewaren. De vitrine verbruikt minder  energie (besparing tot wel 80%!) en zorgt voor minder arbeidsintensief werk. Hiermee bespaar je kosten én tijd. Alles bij elkaar levert je dit dagelijks een voordeel van 2 uur op. 

Kwalitatief de beste manier om je  ijs te verkopen

Dankzij de Pozzetti Glycol ijsvitrine heb je geen last meer van uitdroging van je ambachtelijke ijs. Het geheim: er is geen luchtstroom nodig en de ijsvitrine heeft wel een constante temperatuur. Hierdoor heb je altijd een volle pot ijs op voorraad met meteen de juiste scheptemperatuur. De Pozzetti Glycol ijsvitrine is volledig op maat te bestellen en is leverbaar vanaf 1 tot en met 100 potten. Vraag vrijblijvend nadere informatie. 

Pozzetti Joy ijsvitrine

De Pozzetti Joy is de meest flexibele en laagst geprijsde ijsvitrine in het uitgebreide Pozzetti assortiment. Dit luchtgekoelde mobiele meubel kun je gemakkelijk verplaatsen. Hierdoor is deze ijsvitrine uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verhuur of een dagje op een braderie. Je steekt de stekker in het stopcontact en klaar ben je! De Pozzetti Joy ijsvitrine is verkrijgbaar met 4 tot en met 10 potten. Er is eveneens ruimte voor je voorraad. Hierdoor dient deze compacte ijsvitrine meteen als bewaarkast voor je ijssalon.

Informeer naar onze ijsvitrines

Ben je geïnteresseerd in de Pozzetti Glycol of Pozzetti Joy ijsvitrine of wil je een andere ijsvitrine voor schepijs aanschaffen? We leveren vele soorten ijsvitrines waaronder  occasion-ijsvitrines. Heb je vragen over onze ambachtelijke machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel naar 085 – 077 47 90 of vul het contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.