PozZetti

Een Pozzetti Joy ijsvitrine

Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vindt u diverse soorten vitrines, zoals de Pozzetti Glycol en de Pozzetti Joy ijsvitrine. We leveren ijsvitrines aan zowel kleine als grote ijskeukens en we begeleiden u volledig. Zo kunnen beginnende ijsmakers vrijblijvend bij ons ijs produceren, zodat ze de fijne kneepjes van het vak ontdekken. Ontdek snel al onze vitrines!

Naast de Pozzetti Glycol en de Pozzetti Joy hebben we ook de Vista ijsvitrine

Deze vitrine heeft alle voordelen van een klassieke Pozzetti maar met de mogelijkheid om het ijs op de vertrouwde manier de presenteren. De open vitrine wordt door middel van een “glycol-bad” gekoeld. ‘s Avonds hoeft u de vitrine niet meer uit te pakken en ook zeker niet uit te zetten. U laat simpelweg de carapines zakken, zet het deksel erop en klaar is kees. Het is ook mogelijk om de vitrine te gebruiken als een gebaksvitrine, dus positief koelen met het ijs er nog in.

De Pozzetti Glycol ijsvitrine

De Pozzetti Glycol ijsvitrine is dé klassieke manier om uw ijs te presenteren en te bewaren. De vitrine verbruikt minder energie (een besparing tot wel 80%) en zorgt voor minder arbeidsintensief werk. Hiermee bespaart u kosten én tijd, wat neerkomt op een voordeel van twee uur per dag.

Kwalitatief de allerbeste manier om uw ijs te verkopen

Dankzij de Pozzetti Glycol ijsvitrine heeft u geen last meer van uitdroging van het ambachtelijk ijs doordat er geen luchtstroom nodig is, maar de vitrine wel een constante temperatuur heeft. Zo heeft u altijd een volle pot ijs op voorraad en meteen op juiste scheptemperatuur. Deze vitrine is volledig op maat te bestellen en is leverbaar van één tot en met honderd potten. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de beste inrichting voor uw ijssalon.

De Pozzetti Joy ijsvitrine

De meest flexibele en goedkope oplossing op het gebied van een Pozzetti is de Joy ijsvitrine. Dit is een mobiel luchtgekoeld meubel dat gemakkelijk te verplaatsen is, wat zich uitermate goed leent voor bijvoorbeeld de verhuur of een dagje op de braderie. U steekt de stekker in het stopcontact en klaar! De Pozzetti Joy ijsvitrine is verkrijgbaar met vier tot en met tien potten. Tevens is er ruimte voor uw voorraad, zodat de vitrine tevens als bewaarkast voor uw ijssalon dient.

Informeer naar onze ijsvitrines

Bent u geïnteresseerd in de Pozzetti Glycol of Joy ijsvitrine of wilt u een andere ijsvitrine voor schepijs aanschaffen? We beschikken over vele andere soorten ijsvitrines, zoals een occasion-ijsvitrine. Heeft u nog vragen over onze ambachtelijke machines, bijvoorbeeld over onze Joy ijsvitrine van Pozzetti? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0774790 of door ons contactformulier in te vullen.