de beste SLAGROOMMACHINES

MUSSANA PONY

 

Afmetingen (mm): (l) 390 x (b) 230 x (h) 440
Gewicht: 33 Kg.
Inhoud: 2 ltr.
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA BOY

 

Afmetingen (mm): (l) 470 x (b) 270 x (h) 440
Gewicht: 36 Kg.
Inhoud: 4 ltr.
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA LADY

 

Afmetingen (mm): (l) 470 x (b) 270 x (h) 510
Gewicht: 39 Kg.
Inhoud: 6 ltr. Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA GRANDE

Afmetingen (mm): (l) 370 x (b) 390 x (h) 510
Gewicht: 45 Kg.
Inhoud: 12 ltr. Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

een Mussana slagroommachine kopen

Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, levert de kwalitatief hoogwaardige slagroommachines van het topmerk Mussana, zowel aan grote als kleine ijsbedrijven. Alle Mussana slagroommachines onderscheiden zich door een prima prijs-kwaliteitverhouding en staan garant voor jarenlang efficiënt en plezierig gebruik. 

Een Mussana slagroommachine kopen om de lekkerste slagroom te maken

Wil je naast heerlijk ambachtelijk ijs ook zelf de lekkerste slagroom maken? De bij ons verkrijgbare Mussana slagroommachine werkt bijzonder eenvoudig. Je hoeft alleen maar de vloeibare slagroom in de gekoelde tank van de machine te gieten en vanille of een andere smaak toe te voegen. De machine doet daarna de rest. Hierdoor heb je in een handomdraai heerlijke verse slagroom. De ze slagroommachine van het topmerk Mussana zorgt er bovendien voor dat de slagroom stabiel is en goed op temperatuur blijft zodat je klanten verzekerd zijn van een optimale smaakbeleving. In ons assortiment vind je ook andere machines, zoals een ijsmachine van Valmar Telme Boku en van vele andere merken. Ontdek het zelf: Perfect Ice Solutions is dé partner voor de aanschaf van een Italiaanse ijsmachine. 

Ontdek de voordelen van een Mussana slagroommachine

Wil je een Mussana slagroommachine kopen of ben je geïnteresseerd in een Carpigiani softijsmachine? Bij ons vindt je alles wat je nodig hebt om heerlijk ijs te maken en te presenteren. We leveren namelijk ook ijsvitrines voor schepijs. Hierdoor heb je één partner voor alles ten behoeve je ijszaak. Heb je vragen over onze producten of over onze ambachtelijke ijsmachines? Bel dan naar 085 – 077 47 90 of vul het contactformulier in. Onze productspecialisten helpen je graag verder.