SLAGROOM MACHINES

MUSSANA PONY

 

Afmetingen (mm): (L) 390 x (b) 230 x (h) 440
Gewicht: 33 KG
Inhoud: 2 liter
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA BOY

 

Afmetingen (mm): (L) 470 x (b) 270 x (h) 440
Gewicht: 36 KG
Inhoud: 4 liter
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA LADY

 

Afmetingen (mm): (L) 470 x (b) 270 x (h) 510
Gewicht: 39 KG
Inhoud: 6 liter
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

MUSSANA GRANDE

Afmetingen (mm): (L) 370 x (b) 390 x (h) 510
Gewicht: 45 KG
Inhoud: 12 liter
Productievermogen: 90 L / U.
Gekoeld: ja
Aansluiting: 230v/ 50 Hz

Van Mussana een slagroommachine kopen

Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, biedt van Mussana een kwalitatieve slagroommachine aan die zowel grote als kleine ijsbedrijven kunnen kopen. We vinden het belangrijk om producten met een juiste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden, zodat u volledig tevreden bent met de machine die u bij ons aanschaft.

Van het merk Mussana een slagroommachine kopen om de lekkerste slagroom te maken

Wilt u naast ambachtelijk ijs ook slagroom gaan produceren? Een slagroommachine van Mussana, die u bij ons kunt kopen, werkt erg simpel. U hoeft alleen de vloeibare slagroom in de gekoelde tank van de machine te gieten en vanille of een ander smaak toe te voegen en de machine doet de rest. Zo heeft u in een handomdraai verse slagroom. De machine zorgt er bovendien voor dat de slagroom stabiel is en goed op temperatuur blijft om een optimale smaakbeleving te garanderen. In ons assortiment vindt u ook andere machines, zoals een ijsmachine van Valmar Telme Boku en vele andere merken. We zijn dé partner waar u een Italiaanse ijsmachine aanschaft

Ontdek de voordelen van een Mussana-machine

Wilt u een slagroommachine van Mussana kopen of bent u geïnteresseerd in een softijsmachine van Carpigiani? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om ijs te maken én tentoon te stellen. We bieden namelijk ook ijsvitrines voor schepijs aan. Zo kunt u in één keer alles bij ons aanschaffen voor uw ijszaak. Heeft u nog vragen over onze producten of over onze ambachtelijke ijsmachines? Bel dan naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers in Druten, Gelderland, helpen u graag verder.