Italiaanse ijsmachine

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wilt u zelf ijs bereiden met een Italiaanse ijsmachine? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, in Gelderland, bieden we machines aan van de beste kwaliteit en voor een uitstekende prijs. Vraagt u zich af welke machine bij uw bedrijf past? We adviseren u graag over ons aanbod, zodat u een machine bij ons aanschaft waar u volledig tevreden mee bent.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Een Italiaanse ijsmachine voor de bereiding van het lekkerste ijs

Als u zelf ambachtelijk ijs wilt bereiden, is een goede ijsmachine van groot belang. Bij ons vindt u een Italiaanse ijsmachine die aan al uw wensen voldoet en we leveren machines aan zowel kleine als grote ijskeukens. We bieden een breed assortiment aan ijsmachines aan die verschillende vermogens en afmetingen hebben. Zo vindt u bij ons diverse ijsmachines van Promag, maar ook van andere merken, zoals:

  • De Easy Freeze 2000
  • De Multifreeze 8 Pro
  • De Easy Mix 60

We kunnen het ons voorstellen dat u niet direct weet welke machine het beste bij uw bedrijf past en daarom adviseren we u hier graag over. Naast een Italiaanse ijsmachine kunt u bij ons ook terecht voor een softijsmachine van Carpigiani.

pozzetti

Neem contact met ons op en laat u door ons adviseren over onze machines

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, in Gelderland, vindt u alles wat u nodig heeft om zelf ijs te produceren. Van een Italiaanse ijsmachine tot een vriezer voor schepijs; we hebben het allemaal! Heeft u nog vragen over onze ambachtelijke machines? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0774790 of door ons contactformulier in te vullen.