beste vriezer voor schepijs

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Met een goede vriezer blijft je schepijs langer goed en vers. Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, biedt alles wat je nodig hebt voor je ijssalon, of je nu een grote of kleine ijskeuken hebt. Ook beginnende ijsmakers bieden we de juiste producten én een goede begeleiding.  Je kunt bij ons bijvoorbeeld ijs komen bereiden om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Ontdek onze producten en andere diensten en maak gebruik van onze service.

benieuwd naar onze  IJsMachines?

ice machine

Een vriezer voor schepijs waarin je ijs lang vers blijft

Wil je je ijs zo lang mogelijk goed houden? Een hoogwaardige professionele vriezer voor schepijs is ideaal voor bedrijven die veel ijs verkopen en behoefte hebben aan een betrouwbare opslag voor het ijs. Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, is dan je perfecte partner. We leveren diverse bewaarkasten voor schepijs met verschillende afmetingen en vriescapaciteiten. Naast vriezers vindt je in ons assortiment ook ijsvitrines voor schepijs. Onze vitrines hebben een FB-design, dé stijl van Italië. Onze vitrines zijn dus niet alleen bijzonder functioneel, ze zien er ook nog eens onweerstaanbaar mooi uit.

pozzetti

Houd je ijs zo lang mogelijk vers dankzij onze vriezers

Ben je geïnteresseerd in een vriezer voor schepijs waarin je ambachtelijke ijs lang vers blijft? We bieden alles aan voor de inrichting van je ijssalon: van vriezers tot ijsmachines. Wil je vrijblijvend meer weten over onze service? Bel dan naar 085 – 077 47 90 of vul hieronder het contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.