Een vriezer voor schepijs

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Met een goede vriezer voor uw schepijs blijft uw ijs langer goed en vers. Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, biedt alles wat u nodig heeft voor uw ijssalon, of u nu een grote of kleine ijskeuken heeft. Ook voor beginnende ijsmakers bieden we de juiste producten én begeleiding aan. Zo kunt u bij ons ijs komen bereiden om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Ontdek onze producten en andere diensten en maak gebruik van onze service.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Een vriezer voor schepijs waarin uw ijs lang vers blijft

Wilt u uw ijs zo lang mogelijk goed houden? Een vriezer voor schepijs is ideaal voor bedrijven die veel ijs verkopen en behoefte hebben aan een opslag voor het ijs. Met een vriezer van Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, is dit geen enkel probleem. We hebben diverse bewaarkasten voor schepijs met verschillende afmetingen en vriescapaciteiten. Naast vriezers vindt u in ons assortiment ook ijsvitrines voor schepijs. Onze vitrines hebben een FB-design, wat dé stijl van Italië is. Onze vitrines zijn dus niet alleen erg functioneel, maar ze zien er ook nog eens geweldig uit.

pozzetti

Houd uw ijs zo lang mogelijk vers dankzij onze vriezers

Bent u geïnteresseerd in een vriezer voor schepijs, waarin uw ambachtelijk ijs lang vers blijft? We bieden alles aan voor de inrichting van uw ijssalon; van vriezers tot ijsmachines. Wilt u meer weten over onze service? Bel dan naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.