Cattabriga voor de inrichting van uw ijssalon

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Als u voor uw ijssalon op zoek bent naar de juiste inrichting, zijn de machines van Cattabriga ideaal. Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, bieden we de beste machines aan voor de bereiding van ijs. We leveren machines met een optimale prijs-kwaliteitverhouding, zodat u te allen tijde verzekerd bent van machines van topkwaliteit.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Voor uw ijssalon de beste inrichting aanschaffen door machines van Cattabriga te kopen

Cattabriga is een van de topmerken als het aankomt op Italiaanse ijsmachines, en deze machines maken de inrichting van uw ijssalon helemaal af. In ons assortiment vindt u diverse machines van dit merk met verschillende vermogens, afmetingen en productiecapaciteiten. Met deze machines produceert u zelf het lekkerste ambachtelijk ijs. We bieden ook ijsmachines aan van andere merken, zoals een ijsmachine van Valmar Telme Boku. We adviseren u graag over onze machines, zodat u er een uitkiest die het beste bij uw bedrijf past. Ook helpen we beginnende ijsmakers door hen complete ondersteuning te bieden. Zo kunt u bij ons ijs komen bereiden, zodat u de mooie kanten van het vak leert kennen!

pozzetti

Bestel alles voor de inrichting van uw ijssalon bij ons

Wilt u machines van Cattabriga aanschaffen voor de inrichting van uw ijssalon? Of bent u geïnteresseerd in ijsmachines van Promag? Welke machine u ook wilt aanschaffen; wij helpen u graag verder met producten van topkwaliteit en gedegen advies. Wilt u meer weten over onze ambachtelijke machines? Bel dan naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.