Cattabriga ijsmachine voor de inrichting van je ijssalon

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Ben je voor je (nieuwe) ijssalon op zoek naar de juiste apparatuur? Kies dan voor de machines van het Italiaanse topmerk Cattabriga. Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, biedt de beste machines voor de bereiding van  heerlijk ijs. We leveren ijsmachines met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het zelf: bij ons ben je  verzekerd van ijsmachines van topkwaliteit en van een geweldig goede service.

benieuwd naar onze  ijsmachines?

ice machine

Met een cattaBriga ijsmachine koop je de beste apparatuur voor je ijssalon 

Cattabriga is een absoluut topmerk op het gebied van Italiaanse ijsmachines. Deze uiterst betrouwbare machines maken de inrichting van je bestaande of nieuwe ijssalon helemaal af. In ons assortiment vindt je diverse machines van dit merk met verschillende vermogens, afmetingen en productiecapaciteiten. Met een Cattabriga ijsmachine produceer je zelf het lekkerste ambachtelijk ijs. We geven je graag uitvoerig advies zodat je een machine kiest die het beste past bij je bedrijf past. Ben je een beginnende ijsmaker? Maak dan gebruik van onze complete ondersteuning. Als je wilt kun je bij ons ijs komen bereiden, zodat je de vele mooie kanten van het vak leert kennen!

pozzetti

Bestel alles voor de inrichting van je ijssalon bij ons

Wil je ijsmachines van Cattabriga aanschaffen voor de inrichting van je ijssalon? Of ben je geïnteresseerd in ijsmachines van het merk Promag? Welke ijsmachine je ook wilt aanschaffen, wij helpen je graag met producten van topkwaliteit en een gedegen advies. Wil je vrijblijvend meer weten over onze ambachtelijke ijsmachines? Bel dan naar 085 – 077 47 90 of vul het onderstaande contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.