IJsvitrines

lumina

 

Hoge prestatie, technologische innovatie en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de FB vriesvitrines. Het zijn vitrines van technologie en design, waardoor professionals hun creaties kunnen laten zien en de juiste waarde aan kunnen geven. Stijl, lichtheid, helderheid, elk detail is ontworpen om aan de behoeften te voldoen en het werk van de klant te verbeteren.

Lumina wil geen revolutie zijn, maar een stap voorwaarts, om een ​​nieuw magisch perspectief te geven aan etalages van banketbakkers en ijssalons.

Het ontwerp van Lumina is erin geslaagd om de hoekige lijnen te combineren, ze te verzachten en nog verfijnder te maken, in een unieke en onmiskenbare stijl: de FB-stijl.

Vorm en inhoud komen samen, waardoor het hoge technologische en betrouwbare gehalte wordt versterkt, wat FB altijd tot de droom van onze klanten heeft gemaakt.

Virna

 Een andere hoofdrolspeler op het toneel van Italiaanse en internationale successen. Virna is de vertolker van een eigentijdse smaak die verder gaat dan mode, zonder excessen en extravaganties.

Perfecte koeling onder het vriespunt dankzij standaard dubbele luchtstroom en LED-verlichting voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

De elegantie van de Virna vitrine komt maximaal tot uiting in de transparantie van gehard glas, gecombineerd met een structuur die voor het eerst volledig transparant is.
Een onberispelijk esthetisch effect ten dienste van een compleet assortiment producten voor smaakprofessionals.

Gemma

 

De Gemma vitrine is vernieuwd: het kleintje van het FB-huis groeit en wordt een kostbaar stuk gereedschap waarin elegantie en functionaliteit worden geharmoniseerd.
Gemma J, compact van vorm, is nog lichter en harmonieuzer dankzij de kleinere hoogte in vergelijking met de gebruikelijke normen. Om de weergave verder te verbeteren, is het koepelvormige kristal, dat het visuele effect van het product versterkt.

Een nieuwe technologische oplossing, gewijd aan de banketbakkerij, die perfect kan worden gekanaliseerd met de ijsvitrine. Een compacte showcase die uniek is in zijn soort en zijn mogelijkheden: onbeperkte weergave, hoge prestaties en totale betrouwbaarheid.

Proxima

 

Altijd een van de meest populaire showcases van het FB-team, Proxima heeft een lange geschiedenis, vernieuwd door een nog meer sensuele en omhullende lijn.
Een showcase die opvalt door smaak en ergonomie, maar die de koningin blijft van de professionele ijsshowcases, gebruikmakend van de allernieuwste technologische prestaties en een hoge weergavecapaciteit.

Proxima STX vertegenwoordigt een evolutie in prestaties, betrouwbaarheid en manier van exposeren. Het is een systeem met een scala aan mogelijkheden die in elke behoefte aan ruimte en weergave kunnen voorzien.