Een ijsvitrine voor schepijs

Wilt u een grote of kleine ijsvitrine voor schepijs kopen? Hoge prestatie, technologische innovatie en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de FB-vriesvitrines die we bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, aanbieden. Dankzij deze vitrines kunt u als professional uw creaties laten zien en de juiste waarde aan uw creaties geven. Stijl, lichtheid, helderheid; elk detail is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en uw werk makkelijker te maken.

De Lumina is dé ideale ijsvitrine voor uw schepijs

De Lumina is geen revolutie, maar een stap voorwaarts, om een ​​nieuw magisch perspectief te geven aan etalages van banketbakkers en ijssalons. De ontwerpers van deze ijsvitrine voor uw schepijs zijn erin geslaagd om de hoekige lijnen te combineren, ze te verzachten en nog verfijnder te maken, in een unieke en onmiskenbare stijl: de FB-stijl. Vorm en inhoud komen samen, waardoor het hoge technologische en betrouwbare gehalte wordt versterkt, wat FB altijd tot de droom van onze klanten heeft gemaakt.

Virna

Een andere hoofdrolspeler op het toneel van Italiaanse en internationale successen is de Virna. De Virna is de vertolker van een eigentijdse smaak die verder gaat dan mode, zonder excessen en extravaganties en dit is zeker geen kleine ijsvitrine. Deze ijsvitrine voor uw schepijs garandeert perfecte koeling onder het vriespunt dankzij de dubbele luchtstroom en ledverlichting voor een ongeëvenaarde kijkervaring. De elegantie van de Virna-vitrine komt maximaal tot uiting in de transparantie van gehard glas, gecombineerd met een structuur die voor het eerst volledig transparant is. Deze vitrine heeft een onberispelijk esthetisch effect ten dienste van een compleet assortiment aan producten voor smaakprofessionals.

Gemma

De Gemma-vitrine is vernieuwd: dit is de kleine ijsvitrine van de FB-collectie en is een kostbaar stuk gereedschap waarin elegantie en functionaliteit worden geharmoniseerd. De Gemma J, compact van vorm, is nog lichter en harmonieuzer dankzij de lagere hoogte in vergelijking met de gebruikelijke normen. Het koepelvormige kristal versterkt het visuele effect van het product. De Gemma is een nieuwe technologische oplossing, gewijd aan de banketbakkerij, die perfect kan worden gekanaliseerd met deze klein ijsvitrine voor uw schepijs. Dit is een compacte showcase die uniek is in zijn soort en zijn mogelijkheden: onbeperkte weergave, hoge prestaties en totale betrouwbaarheid.

Proxima

De Proxima is altijd een van de meest populaire showcases van het FB-team. De Proxima heeft een lange geschiedenis, en is vernieuwd met sensuele en omhullende lijn. Dit is een vitrine voor uw schepijs die opvalt door smaak en ergonomie, maar die de koningin blijft van de professionele ijsvitrines, gebruikmakend van de allernieuwste technologische prestaties en een hoge weergavecapaciteit. De Proxima STX vertegenwoordigt een evolutie in prestaties, betrouwbaarheid en manier van exposeren. Het is een systeem met een scala aan mogelijkheden die in elke behoefte aan ruimte en weergave voorziet. Naast bovengenoemde vitrines vindt u bij ons ook de Orion-vitrine en vele andere soorten.

Ontdek al onze ijsvitrines

Wilt u graag een kleine of grote ijsvitrine voor uw schepijs aanschaffen? In onze vitrines ziet uw ambachtelijk ijs er nóg beter uit. We bieden naast ijsvitrines ook Italiaanse ijsmachines aan. Zo vindt u alles bij ons voor uw ijssalon. Heeft u nog vragen over onze service of ons bedrijf in Druten, Gelderland? Bel dan naar 085-0774790 of vul het contactformulier in.