FB: kenmerkend italiaans design 

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

FB is kenmerkend voor typisch Italiaans design. Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, heb je keuze uit diverse ijsmachines en ijsvitrines van dit topmerk. We leveren machines en vitrines voor het maken en het presenteren van zowel schepijs als softijs. Als klant- en servicegericht bedrijf leveren we aan kleine en grote bedrijven in diverse branches. Heb je een specifieke wens of eis? Laten we in gesprek gaan. We geven je graag een goed en leveren je een duurzaam product dat volledig voldoet aan je wensen en waaraan je gegarandeerd jarenlang plezier beleeft.

benieuwd naar onze  machines?

ice machine

FB: het onmiskenbare italiaanse design voor je  ijszaak

Onze ijsvitrines voor schepijs kenmerken zich door het design van FB, wat typerend is voor de stijl van de ijsvitrines in Italië. De vriesvitrines met deze stijl onderscheiden zich door hoge prestaties, uiterste betrouwbaarheid en een sterk staaltje technologische innovatie. Onze vriezers voor schepijs zijn zo gemaakt dat de vorm en inhoud samenkomen tot een krachtig  innovatief geheel. In ons assortiment vind je onder meer de volgende vitrines:

We bieden ook andere producten dan vriesvitrines aan, zoals Italiaanse ijsmachines. Hiermee bereid je in een handomdraai het lekkerste ambachtelijke ijs.

pozzetti

Ontdek de onmiskenbare Italiaanse stijl van onze vriesvitrines

Overweeg je om een vriesvitrine met het design van FB, het design van Italië, aan te schaffen? We helpen je graag verder. Naast vriesvitrines leveren we softijsmachines en andere producten om heerlijk ijs te bereiden. Wil je meer weten over ons uitgebreide aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 – 077 47 90 of vul het onderstaande contactformulier in.