FB; hét design van italië

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

FB is hét design van Italië en bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vindt u diverse vitrines met dit design. We bieden machines en vitrines aan voor de productie en tentoonstelling van schepijs en softijs. We leveren aan zowel kleine als grote bedrijven in diverse branches en we luisteren graag naar uw wensen, zodat we een product leveren dat geheel aan uw wensen voldoet.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

FB; het onmiskenbare design van Italië voor uw ijszaak

Onze ijsvitrines voor schepijs kenmerken zich door het design van FB, wat typerend is voor de stijl van de vitrines in Italië. De vriesvitrines met deze stijl kenmerken zich door de hoge prestaties, betrouwbaarheid en een sterk staaltje technologische innovatie. Onze vriezers voor schepijs zijn zo gemaakt dat de vorm en inhoud samenkomen tot een sterk, innovatief geheel. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende vitrines:

We bieden ook andere producten dan vriesvitrines aan, zoals Italiaanse ijsmachines. Hiermee bereidt u het lekkerste ambachtelijk ijs in een handomdraai.

pozzetti

Ontdek de onmiskenbare Italiaanse stijl van onze vriesvitrines

Wilt u een vriesvitrine met het Design van Italië, namelijk FB, aanschaffen? Dan helpen we u graag verder. Naast vriesvitrines bieden we ook softijsmachines en andere producten aan om ijs te bereiden. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 085-0774790 of door ons contactformulier in te vullen.