Een nieuwe ijsvitrine of een occasion

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vindt u zowel een nieuwe ijsvitrine als een occasion. Onze vitrines hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en we hebben vitrines voor zowel grote als kleine bedrijven. Dankzij onze vitrines kunt u uw ijs op een aantrekkelijke manier tentoonstellen.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Bij ons vindt u zowel een nieuwe ijsvitrine als een occasion

Als u een ijsvitrine voor schepijs wilt kopen, kunt u bij ons kiezen voor een nieuwe ijsvitrine, maar ook voor een occasion. Dit zijn gebruikte vitrines die in goede staat verkeren. We bieden occasions aan tegen aantrekkelijke prijzen, zodat onze vitrines van topkwaliteit voor iedereen toegankelijk zijn. We bieden vitrines aan van verschillende merken, zoals Orion en Pozzetti. Naast vitrines vindt u bij ons ook andere producten voor de bereiding en tentoonstelling van ambachtelijk ijs. Denk hierbij aan bewaarkasten en machines voor de bereiding voor ijs. Ook hiervan hebben we zowel nieuwe exemplaren als occasions in ons aanbod.  

pozzetti

Bekijk ons aanbod aan occasions online

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan occasions? We helpen u graag verder als u een occasion of een nieuwe ijsvitrine wilt aanschaffen. Ook bieden we andere diensten aan, zoals een workshop ijs maken. Bel voor meer informatie naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.