Een nieuwe ijsvitrine of een occasion

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vind je zowel een nieuwe ijsvitrine als een uitstekend onderhouden en gecontroleerde occasion. Onze vitrines hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We hebben ijsvitrines voor zowel grote als kleine bedrijven. Met onze ijsvitrines kun je je ijs op een aantrekkelijke manier presenteren aan je klanten. 

benieuwd naar onze ijsvitrines?

ice machine

Ruime keuze in nieuwe ijsvitrines en occasions

Wil je een ijsvitrine voor schepijs kopen? Bij ons kun je ons kiezen voor een nieuwe ijsvitrine, maar ook voor een occasion. Elk van deze gebruikte ijsvitrines is uitvoerig onderhouden en verkeert in topconditie. We bieden onze occasions aan tegen aantrekkelijke prijzen zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Je hebt bij ons keuze uit meerdere merken ijsvitrines waaronder Orion en Pozzetti. Naast ijsvitrines vindt je bij ons ook andere producten voor de bereiding en presentatie van ambachtelijk ijs. Denk hierbij aan bewaarkasten en machines voor de bereiding voor ijs. Ook hierbij kun je kiezen tussen nieuwe machines en prima occasions.  

pozzetti

Bekijk onze occasions online

Ben je benieuwd naar ons ruime aanbod aan occasions? We helpen je graag verder als je een scherp geprijsde occasion of nieuwe ijsvitrine wilt aanschaffen. We bieden ook diensten aan zoals een workshop ijs
maken.
Interesse? Bel voor meer informatie naar 085 – 077 47 90 of vul het onderstaande contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.