Een verrijdbare kleine ijsvitrine

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wil je een verrijdbare kleine ijsvitrine aanschaffen voor je  ijszaak? Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, biedt  alles wat je nodig hebt. Onze producten zijn voorzien van  de beste techniek en onderscheiden zich door een prachtig  Italiaans design. Of je nu een klein of groot ijsbedrijf hebt,  we helpen je graag verder aan de ijsvitrine die het beste bij je past.

benieuwd naar onze  ijsvitrines?

ice machine

De voordelen van een verrijdbare kleine ijsvitrine

De Pozzetti Joy ijsvitrine is onze meest flexibele ijsvitrine. Deze kleine verrijdbare ijsvitrine is makkelijk te verplaatsten, zodat je hem altijd op de gewenste plek kunt zetten. De ijsvitrine is verkrijgbaar met 4 tot en met 10 ijspotten en er is een handige ruimte voor het bewaren van je voorraad. Hierdoor dient deze vitrine eveneens als bewaarkast.  Je ambachtelijke ijs ziet er bijzonder aantrekkelijk uit in deze ijsvitrine, die ideaal is voor een dagje op de braderie of op het strand. We bieden ook andere ijsvitrines voor schepijs aan. In ons uitgebreide assortiment vindt je bijvoorbeeld de Pozzetti Vista ijsvitrine en nog vele andere ijsvitrines.

pozzetti

Laat je door ons adviseren over onze ijsvitrines

Weet je niet zeker of een verrijdbare kleine/compacte ijsvitrine ideaal is voor je bedrijf? We adviseren je graag zodat je een vitrine geleverd krijgt die aan al je wensen voldoet. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of wil je leren hoe je ijs kunt bereiden tijdens een workshop ijs maken? Neem dan snel contact met ons op. Bel naar
085 – 077 47 90 of vul het onderstaande contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.