Van Pozzetti Vista een ijsvitrine kopen

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wit u van het merk Pozzetti Vista een ijsvitrine kopen? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, bieden we ijsvitrines van diverse merken aan die allemaal een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Onze vitrines kenmerken zich door het Italiaanse design en geven uw ijssalon dan ook een mooie uitstraling.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Van Pozzetti de Vista of een andere ijsvitrine kopen die bij uw bedrijf past

Met onze ijsvitrines voor schepijs presenteert u uw ijs op aantrekkelijke wijze. We hebben zowel grote als kleine vitrines en in ons assortiment vindt u zelfs een kleine verrijdbare ijsvitrine. Zo kunnen zowel grote als kleine ijsproducenten een geschikte vitrine vinden. U kiest ook zelf het aantal potten van de vitrine. Bij de grote vitrines kunt u tot wel 100 potten kiezen. De Vista heeft alle voordelen van een klassieke ijsvitrine en in deze vitrine van Pozzetti presenteert u uw ambachtelijk ijs op klassieke wijze, zodat klanten zeker ijs bij u kopen. Dit is een open vitrine die door middel van een glycolblad wordt gekoeld. U hoeft de vitrine ’s avonds niet meer leeg te halen of uit te zetten, wat u veel tijd bespaart. Het enige wat u hoeft te doen, is het deksel op de vitrine te plaatsen. Dit is de ideale vitrine als u het uzelf gemakkelijk wilt maken.

pozzetti

Ontdek de voordelen van de Vista-ijsvitrine

Wilt u van Pozzetti de Vista aanschaffen of wilt u een andere ijsvitrine kopen? Naast ijsvitrines bieden we ook bewaarkasten voor schepijs waarin u uw ijs langdurig bewaart. Ook voor het bereiden van ijs hebben we alles in huis. Denk hierbij aan Italiaanse ijsmachines in vele formaten. Wilt u meer weten over de Vista van Pozzetti of een andere ijsvitrine die u bij ons kunt kopen? Bel voor meer informatie over onze dienstverlening naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.