een Promag ijsmachine kopen

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wil je een ijsmachine van het merk Promag kopen? Perfect Ice Solutions, in Druten, Gelderland, levert ijsmachines van diverse merken tegen scherpe prijzen. We ondersteunen je volledig als je besluit om een ijsmachine bij ons aan te schaffen. Zo bieden we je een workshop aan en kunnen beginnende ijsbereiders bij ons vrijblijvend uitgebreid oefenen in het maken van het heerlijkste ijs.

benieuwd naar onze  IJsmachines?

ice machine

Promag: hét merk ijsmachine

Promag ontwikkelt en produceert ijsmachines van hoogwaardige kwaliteit. En Perfect Ice Solutions is de ideale partner als je  een ijsmachine van dit A-merk wilt aanschaffen. Dit op en top betrouwbare merk produceert niet alleen Italiaanse ijsmachines maar ook andere machines voor de bereiding van ijs en koude producten zoals:

Weet je niet zeker welke machine je wilt aanschaffen voor je bedrijf? We geven je graag uitvoerig advies zodat je verzekerd bent van de ijsmachine die het beste bij je bedrijf past. 

pozzetti

Ontdek de ijsmachines van Promag

Wil je zelf heerlijk ambachtelijk ijs produceren? Dan is een ijsmachine van Promag echt ideaal voor je! Wil je meer informatie over onze machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stel al je vragen. Bel naar 085 – 077 47 90. Je kunt ook het onderstaande  contactformulier invullen. Je hoort dan snel van ons.