Een softijsmachine van Carpigiani

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wilt u een softijsmachine van Carpigiani aanschaffen? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, vindt u zowel een gebruikte als nieuwe machine van Carpigiani. We zijn leverancier van alle benodigdheden om zelf ijs te produceren en we leveren aan zowel grote als kleine bedrijven. We leveren niet alleen aan ijssalons, maar ook aan bijvoorbeeld de horeca. Ontdek ons gehele assortiment aan machines en kies degene die het beste bij uw bedrijf past.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Heerlijk ijs produceren met een softijsmachine van Carpigiani

Wilt u een nieuwe of gebruikte softijsmachine van Carpigiani aanschaffen? We helpen u graag verder. De machines van dit merk hebben een massief stalen roerwerk met een dubbel draaiend binnenwerk. Hierdoor is het softijs van deze machines erg stevig. We bieden machines aan die één smaak produceren, maar ook machines waarmee u meerdere smaken kunt maken. Wilt u zelf ambachtelijk ijs produceren? We bieden ook Italiaanse ijsmachines aan van de beste kwaliteit waarmee u in een handomdraai het lekkerste ijs maakt. U kunt uw ijs vervolgens presenteren in een van onze ijsvitrines voor schepijs. Ontdek onze gebruikte of nieuwe softijsmachine van Carpigiani en onze andere ijsmachines door contact met ons op te nemen.

pozzetti

Neem contact met ons op en ontdek onze softijsmachines

Wilt u een nieuwe of gebruikte softijsmachine van Carpigiani aanschaffen of bent u geïnteresseerd in een Valmar Telme Boku-ijsmachine? Bij ons vindt u alles voor het produceren van ijs en andere kouden producten. Zo schakelt u ons ook in voor de aanschaf van een GBG-Slush Puppie machine. Wilt u meer weten over onze softijsmachines? Bel dan naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.