carpigiani softijsmachine 

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Overweeg je om een softijsmachine van het Italiaanse topmerk Carpigiani aan te schaffen? Dan is Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, je ideale partner. Je kunt bij ons terecht voor zowel gebruikte als nieuwe machines van Carpigiani. We zijn leverancier van alle benodigdheden om zelf het heerlijkste ijs te produceren. Tot onze klanten behoren zowel grote als kleine bedrijven. We leveren niet alleen aan ijssalons, maar ook aan bijvoorbeeld de horeca. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan machines. Ook voor jouw bedrijf hebben we een perfect passende ijsmachine! 

benieuwd naar onze IJSmachines?

ice machine

Heerlijk ijs maken met een softijsmachine van Carpigiani

Wil je een nieuwe of gebruikte softijsmachine van het Italiaanse topmerk Carpigiani aanschaffen? We helpen je graag verder. De machines van dit merk hebben een massief stalen roerwerk met een dubbel draaiend binnenwerk. Hierdoor is het softijs van deze machines bijzonder stevig. We bieden machines aan die één smaak produceren, maar ook machines waarmee je meerdere smaken kunt maken. Wil je geen softijs maar zelf ambachtelijk ijs maken? We bieden ook Italiaanse ijsmachines aan van de beste kwaliteit waarmee je in een handomdraai het lekkerste ijs maakt. Je kunt het ijs vervolgens presenteren in een van onze ijsvitrines voor schepijs. Ontdek onze nieuwe en gebruikte softijsmachine van Carpigiani en onze andere ijsmachines door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

pozzetti

Neem contact met ons op en ontdek onze softijsmachines

Wil je een nieuwe of gebruikte softijsmachine van Carpigiani aanschaffen ? Of ben je geïnteresseerd in een andere machine? Bij ons vind je alles voor het maken van heerlijk ijs en andere koude producten. We zijn bijvoorbeeld ook jouw partner voor de aanschaf van een GBG-Slush Puppie machine. Wil je vrijblijvend meer weten over onze softijsmachines? Bel dan naar 085 – 077 47 90 of vul het onderstaande  contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.