prachtige ijsvitrines voor schepijs

Wil je een grote of kleine ijsvitrine voor schepijs kopen? Hoge prestaties, technologische innovatie en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de vriesvitrines van het topmerk FB. IJsspecialist Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, levert onder meer dit vooraanstaande merk. Met FB ijsvitrines kun je als professional jouw creaties laten zien en de juiste waarde aan je creaties geven. Stijl, lichtheid en  helderheid, elk detail is ontworpen om te voldoen aan je behoeften en maakt je werk makkelijker.

Lumina: de ideale ijsvitrine voor je  schepijs

De Lumina ijsvitrine geeft een ​​nieuw magisch perspectief aan aan etalages van banketbakkers en ijssalons. De ontwerpers van deze prachtige ijsvitrine voor schepijs zijn erin geslaagd om de hoekige lijnen te combineren en ze nog verfijnder te maken in een unieke en onmiskenbare stijl: de onmiskenbare FB-stijl. Vorm en inhoud komen in deze ijsvitrine op een unieke manier samen. Dit alles bij elkaar maakt deze uiterst betrouwbare ijsvitrine tot de droom van vele klanten.

Virna ijsvitrine

Een andere hoofdrolspeler op het toneel van Italiaanse ijsvitrines van topkwaliteit is de Virna. De Virna ijsvitrine is de vertolker van een eigentijdse smaak die verder gaat dan mode, zonder excessen en extravaganties. Het is bovendien beslist geen kleine ijsvitrine. Deze innovatieve ijsvitrine voor je schepijs garandeert een perfecte koeling onder het vriespunt dankzij de dubbele luchtstroom. De prachtige ledverlichting  trekt de aandacht en zorgt voor een ongeëvenaarde  beleving.  De elegantie van de Virna ijsvitrine komt maximaal tot uiting dankzij de transparantie van gehard glas gecombineerd met een structuur die voor het eerst eveneens volledig transparant is. De Virna ijsvitrine biedt alle ruimte voor je complete  ijsassortiment.

Gemma ijsvitrine

De onlangs vernieuwde Gemma ijsvitrine is, ondanks het compacte formaat, al jaren een groot succes in de FB-collectie. Elegantie en functionaliteit worden hierbij op vernieuwende wijze geharmoniseerd. De compacte Gemma J is nog lichter en harmonieuzer dankzij een geringere hoogte in vergelijking met de gebruikelijke normen. Het koepelvormige kristal versterkt het visuele effect van het door jou aangeboden ijs. De Gemma ijsvitrine is een even compacte als technologisch gezien vernieuwende oplossing voor onder andere banketbakkerijen.  Feitelijk is de Gemma een compacte showcase ijsvitrine die uniek is in zijn soort. 

Proxima ijsvitrine

De Proxima ijsvitrine behoort al lange tijd tot de meest populaire showcase ijsvitrines binnen het FB-assortiment. De Proxima heeft een lange geschiedenis en is vernieuwd met  een esthetische en omhullende belijning. Deze ijsvitrine voor je schepijs valt op door smaak en ergonomie en kan gezien worden als de koningin onder de professionele ijsvitrines. De Proxima maakt gebruik van de nieuwste technologieën en onderscheidt zich door een hoge weergavecapaciteit. Als geen ander vertegenwoordigt de Proxima STX ijsvitrine een evolutie op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en presentatiewijze. Dit topproduct biedt een scala aan mogelijkheden passend bij je behoefte aan ruimte en productpresentatie. 

Ontdek al onze ijsvitrines

Wil je graag een kleine of grote ijsvitrine voor je schepijs aanschaffen? In onze ijsvitrines ziet je ambachtelijk ijs er nóg beter uit. Naast ijsvitrines bieden we je ook Italiaanse ijsmachines aan. Bij ons vindt je alles voor je ijssalon. Heb je  nog vragen over onze service of ons bedrijf in Druten, Gelderland? Bel dan naar 085 – 07 74 790 of vul het contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.