Frozen yoghurt en ander ijs produceren

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wilt u frozen yoghurt en ander ijs zelf produceren? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, bieden we alles wat u nodig heeft om zelf ijs te maken. We leveren hoogwaardige machines aan grote en kleine bedrijven. Onze producten hebben bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u te allen tijde verzekerd bent van topproducten.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Zelf frozen yoghurt en ijs maken met onze machines

Wilt u zelf frozen yoghurt en ambachtelijk ijs gaan produceren? Frozen yoghurt wordt steeds populairder en is dan ook een waardevolle toevoeging aan uw bedrijf. De machines van Perfect Ice Solutions hebben een Italiaans design, waardoor ze er ook nog eens mooi uitzien. Met onze Italiaanse ijsmachines produceert u in korte tijd veel ijs, wat ideaal is voor bedrijven die grote hoeveelheden ijs verkopen. Denk hierbij aan een amusementspark of op het strand tijdens zomerdagen. Bij ons vindt u ook machines voor de bereiding van andere koele producten, zoals de GBG-Slush Puppie machine

pozzetti

Schakel ons in voor de levering van kwalitatieve machines

Wilt u zelf frozen yoghurt en ijs produceren met onze machines? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor de bereiding én voor de opslag van uw producten. Denk hierbij aan bewaarkasten voor uw ijs en aan vitrines. Wilt u meer weten over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.