heerlijk italiaans Schepijs 

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wil je zelf heerlijk Italiaans schepijs maken? Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, heeft alles in huis voor het zelf professioneel maken van kwalitatief ijs. In ons assortiment vind je hoogwaardige ijsmachines met een écht Italiaans design. Of je nu een groot of een klein ijsbedrijf hebt, we staan voor je klaar met een passend advies, producten van topkwaliteit en een prima service.

benieuwd naar onze  ijsmachines? 

ice machine

Zelf italiaans schepijs maken

Wil je zelf ambachtelijk ijs bereiden, dan heb je natuurlijk ten eerste een ijsmachine nodig. In ons uitgebreide assortiment vindt je  diverse Italiaanse ijsmachines. We hebben machines met verschillende afmetingen en productiecapaciteiten. We durven dan ook te zeggen: bij ons vindt je gegarandeerd een passende ijsmachine. Om je Italiaanse schepijs optimaal te presenteren, bieden we ook ijsvitrines voor schepijs aan in verschillende formaten en vormen. Wij zijn niet alleen je partner voor schepijsmachines maar ook voor machines waarmee je frozen yoghurt kunt bereiden. Bekijk ons volledige assortiment online om een goed beeld te krijgen van ons uitgebreide aanbod. 

pozzetti

Ontdek onze machines voor de professionele bereiding van schepijs

Wil je weten hoe je heerlijk Italiaans schepijs maakt? Meld je dan aan voor de workshop ijs maken om de fijne kneepjes van het vak te leren. Bel voor meer informatie over onze machines naar 085 – 077 47 90.
Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.