Schepijs uit Italië

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

Wilt u schepijs uit Italië zelf produceren? Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, hebben we alles in huis om u zelf ijs te laten produceren. In ons assortiment vindt u hoogwaardige machines met een écht Italiaans design. Of u nu een groot of een klein ijsbedrijf heeft; we staan graag voor u klaar met producten van topkwaliteit.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Zelf schepijs uit Italië maken

Als u zelf ambachtelijk ijs wilt bereiden, heeft u een aantal zaken nodig. Ten eerste heeft u een ijsmachine nodig en in ons assortiment vindt u diverse Italiaanse ijsmachines. Onze machines hebben verschillende afmetingen en productiecapaciteiten, dus u vindt gegarandeerd een geschikt exemplaar in ons aanbod. Om uw schepijs uit Italië goed te presenteren, bieden we ook ijsvitrines voor schepijs aan in verschillende formaten en vormen. Naast schepijs kunt u ons ook inschakelen voor machines waarmee u frozen yoghurt kunt bereiden. Bekijk ons volledige assortiment online om een goed beeld te krijgen van wat we allemaal aanbieden.

pozzetti

Ontdek onze machines voor de bereiding van schepijs

Wilt u weten hoe u schepijs uit Italië kunt maken? Meld u dan aan voor de workshop ijs maken om de fijne kneepjes van het vak te leren. Voor meer informatie over onze machines belt u naar 085-0774790, maar het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.