Een vriezer voor schepijs

🍨 Goede prijs-kwaliteitverhouding

🍨 Italiaanse machines

🍨 Voor grote en kleine bedrijven

De service van Europa Ice is uitstekend. Bij Perfect Ice Solutions in Druten, Gelderland, hebben we nauwe contacten met deze service-expert, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn. Naast dat we hoogwaardige ijsmachines, vitrines en andere benodigdheden aanbieden, garanderen we dus ook de beste service dankzij deze partner.

Bent u benieuwd naar de machines die we aanbieden?

ice machine

Hoe werkt de service van Europa Ice?

We hebben nauwe banden met Europa Ice en zij bieden uitstekende service als u bijvoorbeeld een Italiaanse ijsmachine bij ons aanschaft. Als u een defect heeft, wilt u natuurlijk niet dat het productieproces stilvalt. Het stilvallen van de bereiding van ambachtelijk ijs kan leiden tot extra kosten. Europa Ice biedt in deze gevallen uitkomst, want ze doen er alles aan om te zorgen dat u de productie weer kunt hervatten. Deze uitstekende service geldt ook wanneer u bij ons een kleine verrijdbare ijsvitrine koopt of een Mussana-slagroommachine.

pozzetti

Ontdek alle voordelen van onze uitstekende service

Bent u benieuwd naar de voordelen van de service van Europa Ice? We vertellen u hier graag meer over. Of u onze service nu wilt inschakelen voor het onderhoud van een bewaarkast of voor een vitrine; we staan voor u klaar. Neem snel contact met ons op en bel naar 085-0774790 of vul ons contactformulier in.