Gelato Day

Basis en gevorderden cursus, 1 dag.

Wat is gelato?

Productsamenstelling en analyse van de ingrediënten;
Suikers, eiwitten, vetten, vezels en andere functionele ingrediënten;
Halffabrikaten voor gelato (vet- en fruitpasta’s), poedervormige en neutrale basen;
De productiecyclus van ambachtelijke gelato;
Verschil tussen directe, klassieke en gecombineerde productiesystemen;
Basisconcepten van gelato-balancering;
Analyse van een ijsrecept;
Een leuke dag waar je veel kan leren van elkaar, van collega’s, en vooral van Kamil Sitarz.
Neem je eigen recept mee als je wil en verbeter of verdiep.

 

 

Wanneer?

Dinsdag 1 November van 10:00 tot 16:00 uur & Woensdag 2 November van 10:00 tot 16:00 uur. U kunt u aanmelden voor 1 dag. Geheel verzorgt en kosteloos.

Wat moet U doen?

Aanmelden noodzakelijk via het formulier hieronder.

Heeft u interesse in Gelato Day?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Meld u aan voor onze workshop

Wilt u zich inschrijven voor de workshop ijs maken met een Italiaanse ijsmachine? Laat op het invulformulier uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u meer weten over onze service? U kunt zelf ook contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0774790.